Urgențe dentare

Orice durere, chiar și cea mai minoră, reprezintă un disconfort, iar când vine vorba de durerile de dinți, este un adevărat chin.

La clinica noastră, tratăm rapid, în regim de urgență, durere dentară.

Ce este o urgență dentară?

Orice problemă dentară care necesită tratament imediat pentru a salva un dinte, pentru a opri o sângerare continuă sau pentru a atenua o durere dentară severă este considerată o urgență dentară.

Durerea de dinți este considerată una dintre cele mai puternice, este greu de tolerat și dificil de calmat cu ajutorul medicamentelor. Acest simptom este greu de ignorat, deoarece durerea interferează cu mâncatul, băutul, zâmbitul, vorbirea și, în unele cazuri, chiar cu mișcatul capulului. Este o greșeală să presupunem că durerea va dispărea de la sine. Dimpotrivă, procesele infecțioase vor continua și, în timp, situația se va agrava.

!

Durerile dentare pot apărea din mai multe motive și doar un specialist poate determina adevărata problemă. 

Situații considerate urgențe dentare

De ce este important tratamentul de urgență?

Tratamentul dentar prompt poate ajuta la păstrarea și funcționalitatea dinților, reducând în același timp riscul de infecții grave care pot avea consecințe pe termen lung. Îngrijirile dentare de urgență pot atenua, de asemenea, durerile severe.

Ajutorul nostru în cazul urgenței dentare

Nimeni nu poate planifica o urgență. Din păcate, urgențele apar. Este posibil să aveți dureri de dinți severe în weekend. În caz de urgență, avem personal care vă poate oferi asistența necesară.

Dacă ne sunați la sfârșit de săptămână și indicați că aveți nevoie de asistență de urgență, vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi tratamentul necesar. Dacă situația dvs. de urgență apare în timpul programului de lucru, vom face tot posibilul să vă ajutăm cât mai curând posibil. Nu vrem să suferiți!

Uneori, pacienții prezintă situații de urgență, dar nu suferă. Aceasta poate însemna: dinte ciobit, pierderea obturației, pierderea coroanei, etc.

Dacă prezentați una dintre aceste situații, trebuie să vizitați clinica noastră cât mai curând posibil. Uneori, aceste evenimente pot începe fără durere, dar apoi ajung foarte repede la un nivel dureros.

Nu dorim ca pacienții noștri să experimenteze durere, mai ales dacă acest lucru poate fi prevenit înainte de începerea oricărei dureri. De exemplu, putem recimenta o coroană în timp ce coroana este încă potrivită și structura dintelui de sub ea este sănătoasă. Acest lucru se poate face fără anestezie sau freză! Este important de menționat că neglijarea acestor urgențe minore poate duce la o problemă mai mare. Vă recomandăm întotdeauna să contactați dentistul cât mai curând posibil, dacă ați lovit un dinte sau ați pierdut o restaurare.

!

Menținerea igienei orale și vizitele regulate la medicul dentist vă pot ajuta să evitați o situație de urgență. Examinările periodice vă permit să identificați cele mai multe boli într-un stadiu incipient, ceea ce simplifică foarte mult procesul de tratament în viitor. Este recomandabil să vizitați medicul stomatolog cel puțin o dată la șase luni.

PROGRAMARE ONLINE

Solicită o consultație completând formularul de mai jos